Kärnbo Viggeby

Kärnbo Viggeby är ett charmigt renoverat hus cirka 5 km från Mariefred. Huset är på 75 kvm med vardagsrum, 2 sovrum, kök, dusch och toalett. Tillhörande finn en inglasad veranda med utsikt i söderläge samt en gäststuga om cirka 25 kvm.

Genomgående är huset renoverat med ljust trägolv, ljus grå målade väggar med bevarade timmerstockar. Huset har två ingångar, en entré vid glasverandan samt en köksingång. Köket är modernt med vitt kakel och vita skåpluckor med spis samt kyl och frys. Huset badrum är helkaklat med golvvärme och duschkabin i glas. Inredd skåp och hyllor tillhör huset. Den mindre gäststugan är inte vinterbonad men går att inreda, på gaveln finns ett torrdass. Tillhörande tomten finns en snickarbod och förråd för både ved och övrig förvaring.

Uppvärmning sker via el, hyresgästen tecknar eget elabonnemang för bostaden via Sevab. Huset går att värma upp med egen vedkamin i vardagsrummet. Till anläggningen hör en EkoTreat fosforfällningsenhet, som är placerad i källaren.Vi står för kostnaden för normalförbrukningen 2 dunkar per år.

Uthyres för 10 000 kr/månaden. Vid intresse lämna gärna en Intresseanmälan alt kontakta Alexandra info@herresta.se eller 076-005 45 46. Berätta gärna lite om er själva och varför ni vill hos oss på Herresta Godsförvaltning.