Mangårdsbyggnaden på Marietorp

Stor och vacker byggnad med lantlig idyll

Vår nyrenoverade och vackra Mangårdsbyggnad upprättad i en lantlig idyll finns nu tillgänglig för uthyrning. Byggnaden är perfekt som familjebostad eller för dig som driver eget och vill utveckla dina företagsidéer i en lantlig miljö.

Mangårdsbyggnaden på Marietorp är i 2 våningar med källare på cirka 280 kvm. Ursprungligen upprättades byggnaden på 1600-talet, sedan den tiden har byggnaden under 1900-talet brunnit ned två gånger innan det total renoverades till sitt nuvarande utseende.

Byggnaden består idag av hela 8 rum, 2 möblerbara hallar med kök och två badrum samt källare. På bottenplan finns en rymlig hall, stort allrum, kök, mindre badrum och grovingång med tvättstuga. Här finns även möjligheter att möblera kontor, matsal eller gästrum. I köket finns vedspis och i entréhallen en stor öppen spis. En våning upp finns tre större sovrum tillsammans med ett större badrum och stor möblerbar hall.

Bostaden är helt nyrenoverad med nytt kök, nya tapeter och nymålade väggar både invändigt och utvändigt. Uppvärmningen kommer genom centralvärme från gårdens panncentral som genererar både varmvatten och värme till huset.

Huset kommer att hyras ut för 20 000/mån i kallhyra, därefter tillkommer värme samt el-kostnader. Möjligheter att hyra Mangårdsbyggnaden med varmhyra och trädgårdsarbete finns för en högre hyra.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information av Mangårdsbyggnaden, kontakta Alexandra på tel. 076-005 45 46. Eller lämna en Intresseanmälan