Granlund

Charmigt bostadshus med tillhörande ladugård och äldre torp beläget på Selaön i Mälaren, cirka 5 km från Stallarholmen och 2 km från Mälsåker Slott. Bostaden ligger i en stor skogsglänta med lantlig idyll.

Boningshuset är 72 kvm stort, byggt 2004 och har en öppen planlösning mellan kök och allrum där det finns en vedeldad kamin. Det stora sovrummet har plats för både arbetsplats och garderober och det lilla rummet passar som arbetsrum eller gästrum. Badrummet har för närvarande dusch och tvättmaskin, men det finns ett badkar som kan ställas tillbaka. Stor härlig altan i söderläge.

På fastigheten finns även en äldre ladugård på cirka 160 kvm som erbjuder förrådsutrymmen, praktiska ytor och en nybyggd gäststuga. Det finns även ett äldre orenoverat torp på cirka 40 kvm på tomten. Torpet har allrum, kammare med fungerande kakelugn och hel vind som kan fungera som sovloft.

Bostaden med tomt, torp samt ladugård hyrs ut för 10 000 kr i kallhyra. Bostadshuset värms upp med pelletspanna, alternativt el.

Skriv och berätta lite om dig själv, arbetssituation och varför du är intresserad av att bo på Granlund.